مرتضوی در پایان از نمایندگان کمیسیون آموزش برای اصلاح اساسنامه سازمان فنی و حرفهای تشکر کرد و گفت: امیدواریم این کار در عمل به آموزشهای مهارتی و فنی و حرفهای اثرگذار باشد.
وی گفت: اگر در کشور چین تولید ناخالص داخلی افزایش یافته به دلیل وجود کارخانههای بزرگ نیست بلکه آنها به اشتغال خُرد و خانگی توجه کردهاند و اشتغال خُرد و خانگی امروز کم هزینهترین اشتغال در دنیا است.
به گزارش ایسنا، سید صولت مرتضوی در دومین جشنواره ملی مهارت که در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد با اشاره به اجرای طرح استاد ـ شاگردی گفت: نظام استاد شاگردی یعنی آموزش در جوار کارگاه،کارخانه، منزل و مسجد و وقتی که اعلام کردیم نظام استاد شاگردی راهاندازی شود، از آن به بهرهکشی برداشت کردند، در حالی که ما معتقدیم این نوع مهارت آموزی از طریق استاد شاگردی بهرهکشی نیست و به عنوان آموزشی جوار کارگاهی موجب افزایش مهارت و بهرهوری و موفقیت افراد در بازار کار پس از آموزش میشود.
وی افزود: ما معتقدیم اگر یک دانشآموز اوقات فراغتش در تابستان با کار پر شود، در آینده در هر سمت و شغلی که باشد موفق است. متاسفانه با وجود امکانات بسیار در کشور ظرفیتهای خالی بسیاری در حوزه اشتغال داریم که باید از این امکانات استفاده و ظرفیتها را پر کنیم.
به گزارش ایسنا، دومین جشنواره ملی مهارت با محوریت معرفی و تجلیل از فعالان و پیشکسوتان مهارت آموزی، خیرین مهارتی، سفیران مهارت و اعطای نشان مهارت به بنگاههای اقتصادی سرآمد در حوزه مهارت برگزار شد.
در پایان این مراسم از ۹۶۶ استاندارد جدید شایستگی و ارزشیابی حرفهای رونمایی و نشان ملی مهارت و تندیس مهارت به گروه صنعتی تراکتورسازی از آذربایجان شرقی اهدا شد. همچنین از مربی، خیر و سفیر مهارتی نمونه تجلیل به عمل آمد.
انتهای پیام