نقص فنی در لاستیک به نگهداری هواپیما بر می‌گردد

به گزارش مجله خبری راه و ساختمان از شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی کشور، در جلسه‌ای که به منظور بررسی علت بروز سانحه هواپیمای شرکت سپهران در فرودگاه مشهد با حضور «فرشید گلیج» معاون عملیات فرودگاهی شرکت فرودگاه‌ها، «حسن رضایی فر» مدیرکل بررسی سوانح و حوادث سازمان هواپیمایی کشوری، «محمود امانی بنی» مدیرکل فرودگاه‌های استان خراسان رضوی و نماینده شرکت هواپیمایی سپهران برگزار شد.

وی ضمن اشاره به بحث کنده شدن رنگ آمیزی باند فرودگاه مشهد، گفت: این مورد عامل تمام رویدادهای فرودگاه نبوده اما مشکلی است که به نظر می‌رسد با آغاز فصل سرما و خروج از بار ترافیکی در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی نژاد برطرف شود.



منبع

مدیرکل دفتر بررسی سوانح و حوادث سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه امیدواریم فرودگاه مشهد استانداردهای حرفه‌ای را ارتقا دهد تاکید کرد: این نقص فنی به نگهداری و تعمیر هواپیما بر می‌گردد و ارتباطی با فرودگاه ندارد.

رضایی فر با اشاره به عدم دریافت گواهینامه فرودگاهی از سوی فرودگاه هاشمی‌نژاد مشهد، گفت: سازمان هواپیمایی کشوری در سال ۱۴۰۰ قوانین جدیدی وضع کرده تا فرودگاه‌ها را با ویژگی‌های جهانی مطابقت دهد. در حال حاضر  فرودگاهی مانند زاهدان و بندرعباس گواهینامه فرودگاهی دریافت کردند و سایر فرودگاه‌ها نیز برای دریافت آن اقداماتی را انجام داده‌اند.

مدیرکل فرودگاه مشهد با تاکید بر لزوم رعایت استانداردها در سطوح پروازی، گفت: از سال ۹۸، هجده مورد ممیزی سازمان هواپیمایی کشوری در سطوح پروازی انجام شده است و جلسات ایمنی سطوح پروازی به‌صورت منظم و هفتگی برگزار و بازدید از باند نیز به‌صورت روزانه انجام می‌شود.

  بازسازی ساختمان اداری چه نکات مهمی دارد؟ + چند پیشنهاد طلایی سلام ساختمان | road-housing

فرودگاه مشهد استاندارها را ارتقا دهد

وی تصریح کرد: پیش ممیزی از فرودگاه مشهد هم انجام شده و گزارشی از سازمان هواپیمایی کشوری به این فرودگاه ارسال شده و امید است با رسیدن به استانداردهای لازم موفق به دریافت گواهینامه شود.

این مسئول با بیان اینکه خیال مردم از بابت ایمنی پروازها راحت باشد تاکید کرد: هر فرودگاه ملزم به داشتن گواهینامه فرودگاهی نیست و این موضوع به معنای ایمن نبودن فرودگاه نیست و همه فرودگاه‌های کشور پروازها را به صورت ایمن انجام می‌دهند.

گلیج، معاون عملیات فرودگاهی نیز در این جلسه گفت: در بازدید از باند فرودگاه مشهد مشکل خاصی را مشاهده نکردیم، اما روکش باند در دستور کار شرکت فرودگاه‌ها قرار دارد.

 رضایی فر ضمن ابراز خرسندی از وضعیت فرودگاه مشهد گفت: فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد یکی از فرودگاه‌های با سابقه در سیستم مدیریت ایمنی است و در بحث شناسایی مخاطرات، ارزیابی ریسک و اقدامات اصلاحی همواره پیش‌قدم بوده است.

مدیرکل بررسی سوانح و حوادث سازمان هواپیمایی کشوری نیز پس از پایان این نشست گفت: سازمان هواپیمایی کشوری به منظور تامین ایمنی و اطمینان مردم از سفرهای هوایی، در صورت مشاهده ناایمنی در محیط فرودگاهی یا شرکت‌های هواپیمایی به آن‌ها اجازه فعالیت نخواهد داد.

وی در خصوص حوادث واقع شده در فرودگاه مشهد عنوان کرد: تعداد حوادث و رویدادهایی که در این فرودگاه اتفاق افتاده است را باید باتوجه به تعداد پروازها مقایسه کنیم، این در حالی است که سازمان هواپیمایی کشوری به هیچ عنوان به دنبال مقصر سازی نیست و فقط به دنبال جلوگیری از وقوع چنین حوادثی هستیم.

  ۱۰ هزار میلیارد ریال طرح راهداری در کرمان افتتاح شد