ویدیو/ برداشت و فرآوری نیشکر در لنگرود به روش سنتی

ویدیو/ برداشت و فرآوری نیشکر در لنگرود به روش سنتی

تصویربردار: پونه نیکوی / تدوینگر:مریم غلامی

منبع: https://www.isna.ir/news/1403102417609/%D9%88%DB%8C%D8%AF%DB%8C%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%D9%88-%D9%81%D8%B1%D8%A2%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%86%DB%8C%D8%B4%DA%A9%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D9%84%D9%86%DA%AF%D8%B1%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%B3%D9%86%D8%AA%DB%8C

برداشت نیشکر از مزارع شهرستان لنگرود در استان گیلان در سطح ۲۵ هکتار آغاز شده است. این محصول که کشت آن در ماه‌های فروردین و اردیبهشت انجام می‌شود، اکنون به صورت سنتی در کارگاه‌های روستایی فرآوری و به انواع محصولاتی نظیر شکر سیاه، قهوه‌ای و شیره و کف تبدیل می‌شود.