در شهریور ماه امسال نیز بیشترین میزان افزایش دما مربوط به شهر ساری مرکز مازندران است. نرمال دمای هوای مرکز مازندران در آخرین ماه فصل تابستان امسال ۲۶.۵ درجه سانتیگراد بالای صفر پیشبینی شده است و پس از آن بندر امیرآباد با ۲۶.۱، دشت ناز و گلوگاه با ۲۶ ، آمل با ۲۵.۵ ، بابلسر با ۲۵.۴ و قراخیل با ۲۵ درجه سانتیگراد بالای قرار دارند. در مناطق ییلاقی و کوهستانی مازندران نیز بلده با نرمال دمای هوای ۱۷.۴ درجه سانتیگراد بالای صفر خنک ترین منطقه در شهریور ماه امسال پیشبینی شده است.
مطابق گزارش مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور، میانگین دمای هوای مازندران در ایام تابستان پارسال، ۲۳.۸ درجه سانتی گراد بالای صفر بود که نسبت به مدت مشابه بلندمدت ۱.۲ درجه افزایش داشت. بیشترین میزان میانگین افزایش دمای هوا طی تابستان سال گذشته نسبت به بلندمدت مربوط به شهرستان سوادکوه شمالی با افزایش ۳.۲ درجه ای بود. در عین حال در ماههای فصل تابستان ۱۴۰۰، بیشینه دمای هوا در بیشتر ایستگاههای هواشناسی مازندران نسبت به دوره آماری افزایش داشت.
طبق این گزارش، پهنه بندی خشکسالی هواشناسی در سطح استان مازندران بر اساس شاخص بارش استاندارد شده در دوره ۶ ماهه منتهی به شهریور ۱۴۰۰ نشان می دهد، ساحل تا میانبند شهرستانهای شرق تا مرکز استان، ساحل نوشهر و چالوس، بخشی از مناطق ساحلی و کوهستانی شهرستانهای عباسآباد تا رامسر تحت تأثیر خشکسالی شدید تا بسیار شدید قرار داشتند که احتمالا امسال تشدید خواهد شد. همچنین در همین دوره زمانی مناطق میانبند شرق تا مرکز استان، مناطق جلگهای تا میانبند شهرستانهای عباسآباد تا رامسر، مناطق کوهستانی شهرستانهای ساری، سوادکوه و قلع دماوند آمل تحت تاثیر خشکسالی خفیف تا متوسط بود که با توجه به گرم تر شدن تابستان امسال و خشکی بهاری ، باز هم وضعیت تشدید می شود. در دوره ۶ ماهه نخست سال گذشته تنها قسمتی از ارتفاعات شهرستانهای نکا، ساری، سوادکوه، نور، چالوس و کلاردشت تحت تاثیر درجه ترسالی ضعیف تا متوسط قرار داشتند و سایر مناطق استان در محدوده نرمال بودند.