مدیرعامل بنیاد علوی با بیان اینکه سرعت راهاندازی سامانه برای ما مهم است، افزود: برای رسیدن به این هدف، زیرساختهای لازم از جمله آیتی و اداری را فراهم میکنیم. با وجود این، مهمترین کار فرهنگسازی است. اگر ما در بنیاد علوی این فرهنگ را ایجاد نکنیم، تلاشمان بیهوده است. همه خدمات باید تحت این سیستم پیش برود و همه مخاطبان ما باید استفاده از این سامانه را یاد بگیرند.
وی با بیان اینکه نباید بوروکراسی را برای افراد بیشتر کنیم، گفت: ایجاد خدمات الکترونیک باید برای سهولت دسترسی به خدمات باشد؛ برای اینکه فرد برای یک وام ساده به شعبه بانک مراجعه نکند و با مراجعه به سامانه، این کار را انجام دهد. خط قرمز ما این است که خدمترسانی به صورت معکوس جواب دهد و با ارائه خدمت الکترونیک، کار را سختتر کنیم.
به گزارش ایسنا، بنیاد علوی در راستای ارتقا کیفیت خدمات محرومیتزدایی، حمایتی و فرهنگی، اقدام به ایجاد درگاه میز خدمت با عنوان «پنجره واحد خدمات بنیاد مستضعفان» بهمنظور یکپارچهسازی تمامی خدمات اجتماعی خود کرده است.

به گزارش ایسنا، وحید خاوهای در نشست خبری رونمایی از اولین گام اجرایی پنجره واحد خدمات اجتماعی بنیاد مستضعفان، با بیان اینکه این سامانه با قوت کامل همه نیازمندیهای ما را پوشش میدهد، گفت ما یک مجموعه کامل میخواهیم که به همه سوالات مخاطبانمان پاسخ دهد؛ از این رو همه جزییات باید بررسی شود و پس از انجام بررسیها، خطا یا ابهامی را نمیپذیریم.
در گام اول با توجه به پیادهسازی سیستم جامع مرکز قرضالحسنه بنیاد علوی بهعنوان یک زیرساخت، چهار عنوان خدمت شامل وام قرضالحسنه معیشت در زمینههای درمان، معیشت، ازدواج و تحصیل؛ وام قرضالحسنه اشتغالِ خرد و کلان؛ وام قرضالحسنه ودیعه مسکن و وام قرضالحسنه تعمیر و تکمیل مسکن در پنجره واحد خدمات اجتماعی بنیاد مستضعفان پیادهسازی شده است.
تدابیر پشتیبانی کاربران در استفاده این درگاه بهصورت ۲۴ ساعته و از طریق پاسخگویی تلفنی و سیستم پشتیبانی آنلاین در نظر گرفته شده است. بنابراین کاربران در مراحل اخذ و پیگیری خدمات میتوانند با اپراتور های پشتیبانی تماس برقرار کنند.
انتهای پیام