عبور دومین قطار ترانزیت روسیه از طریق کریدور شمال – جنوب ایران

وی ادامه داد: این قطار ترانزیتی پس از خروج از روسیه با عبور از قزاقستان و ترکمنستان و طی مسافت بیش از ۴۰۰۰ کیلومتر از مرز ریلی سرخس وارد کشور شده و روز جمعه ۸ مهرماه حرکت در مسیر شاخه شرقی کریدور شمال – جنوب ایران را آغاز کرده و پس از طی مسیر حدود ۱۶۰۰ کیلومتری در کشورمان به بندر شهید رجایی بندرعباس می‌رسد و محموله آن از بندرعباس به‌وسیله کشتی به کشور هند منتقل خواهد شد.

به گزارش مجله خبری راه و ساختمان از روابط عمومی راه آهن جمهوری اسلامی ایران، «سید میعاد صالحی»، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راه آهن از عبور دومین قطار ترانزیتی روسیه از طریق کریدور شمال – جنوب ایران خبر داد و اظهار کرد: پس از هماهنگی‌های صورت گرفته بین راه‌آهن دو کشور، قطار ترانزیتی تشکیل شده از ۳۷ واگن فله‌بر محموله کود شیمیایی از مبدأ کشور روسیه جهت اعزام به بندرعباس از مرز ریلی سرخس وارد کشور شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: برنامه‌ریزی راه‌اندازی این قطار از دی‌ماه سال گذشته و با پیگیری‌ها و هماهنگی‌های لازم طی سفرهای مقامات راه‌آهن دو کشور به ایران و روسیه و برگزاری جلسات مختلف حضوری و مجازی فی‌مابین مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران و مدیر عامل و قائم مقام راه‌آهن روسیه آغاز شده است. پس از عبور نخستین قطار در تیرماه و بررسی جزئیات مسیر و پیگیری رفع موانع و با توجه به موقعیت راهبردی جمهوری اسلامی ایران و همچنین مزایای متعدد این مسیر از جمله کاهش قابل توجه مجموع زمان سیر، حرکت قطارهای بعدی نیز آغاز شده است.

  چرا اقتصاد دریا اهمیت دارد؟

مدیرعامل راه آهن در پایان بیان کرد: عبور این قطار، سرآغازی برای ادامه این فرایند ارزشمند و مستمر خواهد بود و امیدواریم با تثبیت کریدورهای عبوری از کشور، شاهد توسعه قابل توجهی در این راستا باشیم.

به گزارش مجله خبری راه و ساختمان، مقصد در نظر گرفته شده برای این محموله‌ها، کشورهای هندوستان و آفریقای جنوبی است.



منبع