مبلغ وام مرمت بناهای تاریخی اعلام شد

مبلغ وام مرمت بناهای تاریخی اعلام شد

به گزارش ایسنا، فاطمه داوری درباره جزئیات این تسهیلات بانکی گفت: با پیگیری‌های انجام شده از سوی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با همکاری وزارت راه و شهرسازی، برای نخستین‌بار در کشور، با مصوبه شورای پول و اعتبار، تسهیلات بانکی برای حفظ، مرمت و مقاوم‌سازی بناهای تاریخی تصویب و ابلاغ شد.

انتهای پیام

منبع: https://www.isna.ir/news/1402040100010/%D9%85%D8%A8%D9%84%D8%BA-%D9%88%D8%A7%D9%85-%D9%85%D8%B1%D9%85%D8%AA-%D8%A8%D9%86%D8%A7%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE%DB%8C-%D8%A7%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85-%D8%B4%D8%AF

مدیرکل حفظ و احیای بناها، بافت‌ها و محوطه‌های تاریخی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از تصویب و ابلاغ مصوبه شورای پول و اعتبار برای تخصیص تسهیلات بانکی به منظور حفظ، مرمت و مقاوم‌سازی بناهای تاریخی خبر داد.

داوری افزود: علاوه‌بر این تسهیلات، پیش‌بینی شده است وام ودیعه مسکن برای دوره مرمت و مقام‌سازی تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان به این واحدها تعلق گیرد. همچنین به‌زودی با همکاری سایر دستگاه‌ها، دستورالعمل اجرایی تخصیص این وام‌ها که بازپرداخت ۵ ساله دارند، برای بهره‌مندی حداکثری مردم در بافت‌های تاریخی تعیین می‌شود.

مدیرکل حفظ و احیای بناها، بافت‌ها و محوطه‌های تاریخی اظهار کرد: وزارت میراث فرهنگی به دنبال توسعه و ترویج  مرمت و احیاء در بافت‌های تاریخی کشور به جای تخریب و نوسازی است. نوسازی، مقصد مطلوب ما نیست، بلکه آنچه را در بافت‌های تاریخی داریم، به صورت حداکثری حمایت و محافظت می‌کنیم و مرمت و مقاوم‌سازی هم توسط خود مردم انجام می‌گیرد.

داوری گفت: پهنه بافت‌های فرسوده شناسایی‌شده شهری، حدود ۷۲ هزار هکتار است. در این محدوده، ۱۹۱ بافت تاریخی شهری داریم که پهنه‌ای حدود ۳۴ هزار هکتاری را شامل می‌شود.

مدیرکل حفظ و احیای بناها، بافت‌ها و محوطه‌های تاریخی اضافه کرد: برای ایجاد زیرساخت‌های مناسب و ماندگار برای حمایت از مردم به عنوان مالکان و بهره‌برداران بناهای تاریخی، تسهیلات تا سقف ۳۶۰ میلیون تومان برای تهران، ۳۲۰ میلیون تومان برای شهرهای بزرگ و ۲۰۰ میلیون تومان برای روستاها در نظر گرفته شده و این دستورالعمل به همه بانک‌های کشور ابلاغ شده است.

  آموزش راه اندازی سنسور دما و رطوبت DHT11-DHT22 با آردوینو