چمخاله؛ در مسیر قطب گردشگری دریایی کشور

انتهای پیام

منبع: https://www.isna.ir/news/1402040704022/%DA%86%D9%85%D8%AE%D8%A7%D9%84%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%B3%DB%8C%D8%B1-%D9%82%D8%B7%D8%A8-%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D8%B4%DA%AF%D8%B1%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1

عضو هیئت عامل و معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی در خصوص بحث ایمنی دریایی این پروژه، تصریح کرد: پس از ایجاد و تکمیل زیرساخت ها در مراحل بعدی بحث ایمن سازی حوضچه را در دستور کار خواهیم داشت.

علی نازی خاطرنشان کرد: هدف دوم که هدف بزرگ‌تری نیز بوده، ایجاد خطوط منظم مسافربری با کشورهای همجوار و همسایه است که در فاز بعدی در نظر است؛ به این منظور باید شناورها به گونه ای انتخاب شود که جوابگوی جو دریای خزر باشد.

عضو هیئت عامل و معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی تاکید کرد: امیدواریم این بندر هرچه زودتر به بهره‌برداری برسد و با توجه به زیرساخت‌هایی که آماده شده است قطب گردشگری دریایی کشور خواهد شد.

ایسنا/گیلان معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی گفت: بندر چمخاله با توجه به زیرساخت‌های موجود می تواند قطب گردشگری دریایی کشور شود.

علی نازی با تاکید بر اینکه پروژه بندر چمخاله در بخش اسکله و موج شکن رو به پایان است، گفت: البته هنوز اسکله‌های انگشتی و مباحث مربوطه انجام نشده ولی موج شکن و پل دسترسی در حال اتمام است که امیدواریم تا پایان سال فاز اول آن به بهره‌برداری برسد.

چمخاله؛ در مسیر قطب گردشگری دریایی کشور

مجید علی نازی در حاشیه بازدید از بندر گردشگری و مسافری دریایی چمخاله در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: رویکرد سازمان بنادر و دریانوردی به این سمت رفته که بتوانیم توسعه گردشگری دریایی را داشته باشیم.

وی درخصوص اهداف ساخت این پروژه تاکید کرد: بحث تفریحی و گردشگری دریایی و سفرهای داخلی بین بنادر شمالی کشور از جمله  اهداف نخست احداث این پروژه است.

  فروشگاه اینترنتی طلا و جواهرات دست ساز شکنج | hsaatchi

وی با بیان اینکه توریسم ارزش افزوده بسیار بیشتری نسبت به کالا و بار برای یک منطقه و کشور در پی دارد، افزود: بنابراین هر آنچه بتوانیم در این حوزه سرمایه گذاری کنیم ارزش افزوده بیشتری را ایجاد خواهیم کرد.