به نقل از ارث، این تحقیق نشان داد که برخی از مشاغل مانند فعالان بخش آموزش و مراقبتهای بهداشتی نیز به دلیل ابتلاء به این ویروس در معرض خطر بیماری جدی قرار دارند.
این مطالعه تفاوتهای جالبی را بین مردان و زنان در چندین شغل آشکار کرد. ۵۳ درصد افزایش خطر بستری شدن در بیمارستان مبتلایان به کووید در بین پزشکان متخصص هر دو جنس مشاهده شد.
ایسنا/خراسان رضوی نتایج تحقیق جدید دانشگاه گوتنبرگ سوئد نشان داد که رانندگان اتوبوس در مراحل بعدی همهگیری با خطر دو برابری بستری شدن در بیمارستان به دلیل کووید-۱۹ شدید مواجه هستند.
محققان بهطور دقیق مقدار قابلتوجهی از دادهها را تجزیه و تحلیل کردند؛ این دادها، شامل بستری شدن در بیمارستان از اکتبر ۲۰۲۰ تا دسامبر ۲۰۲۱ بود سپس این ارقام را با ارقام از نوامبر سال قبل مقایسه کردند.
محققان مشاغلی را که به تماس نزدیک با دیگران نیاز داشتند و مشاغلی که نیازی به تعامل قابل توجه با همکاران یا عموم نداشتند، بررسی کردند. نتایج نشان داد که رانندگان اتوبوس و قطار برقی ۹۸ درصد افزایش خطر بستری شدن در بیمارستان به دلیل کووید-۱۹ شدید دارند. این امر به ویژه با توجه به اینکه حملونقل عمومی یک سرویس حیاتی است و اپراتورهای آن روزانه در معرض تعداد زیادی از مردم هستند نگران کننده است.
انتهای پیام
منبع: https://www.isna.ir/news/1402060805481/%DA%A9%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D8%BA%D9%84-%D9%86%D8%B3%D8%A8%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%88%D8%A7%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%B3-%D8%AA%D8%B1-%D9%87%D8%B3%D8%AA%D9%86%D8%AF
در میان زنان، خطرات بیشتری برای پزشکان متخصص، پرستاران، ماماها و کارکنان پیش دبستانی وجود دارد. مشاغل مردانه که خطر بیشتری دارند شامل رانندگان اتوبوس و تراموا و نگهبانان میشود.
گروه تحقیقاتی امیدوار است که این یافتهها بهعنوان زنگ خطری برای کارفرمایان عمل و نیاز فوری به ارزیابی خطر و اقدامات پیشگیرانه را در بخشهای مختلف، ارائه کند.
محیطهای کاری پرخطر محیطهایی هستند که کارکنان به دلیل ماهیت کارشان که اغلب شامل تماس نزدیک با دیگران است، بیشتر در معرض ابتلا به بیماریهای عفونی مانند کووید- ۱۹ هستند. مطالعه اخیر انجام شده توسط دانشگاه گوتنبرگ نشان میدهد که نه تنها مراقبان بهداشتی، بلکه چندین بخش دیگر، از جمله آموزش و حملونقل نیز در این دستهبندی پرخطر قرار میگیرند.
این مطالعه همچنین خطر بالایی را در میان کارکنان باشگاهها (۷۲ درصد افزایش خطر)، پرستاران (۶۸ درصد افزایش خطر)، معلمان (۶۰ درصد افزایش خطر) و مراقبان کودکان پیش دبستانی (۶۰ درصد افزایش خطر) گزارش کرد.
لازم به ذکر است که واکسیناسیون نقش اساسی در کاهش خطر ابتلا به بیماری شدید دارد. بنابراین، کارفرمایان باید فعالانه واکسیناسیون را برای کارکنان خود با اجازه دادن به آنها برای واکسیناسیون در ساعات کاری یا با سازماندهی جلسات واکسیناسیون در محل کار تسهیل کنند.